Vår profil

Persbråten videregående skole ligger på Hovseter like ved Hovseter t-banestasjon. Skolen tilbyr studiespesialisering og idrettsfag. Vi har også toppidrettsklasser med studiespesialisering. Skolen har en tilrettelagt avdeling med grupper innen hverdagsliv- og arbeidslivstrening. Persbråten har et spennende skolebygg fra 2007 med et flunkende nytt styrkerom, slyngerom og spinningrom.

Persbråten vgs har en idrettslig profil. Halvparten av våre 500 elever har enten toppidrett eller breddeidrett som fag. Vi samarbeider tett med lokale idrettsklubber. Skolen tilbyr et profesjonelt fagmiljø med høyt sportslig nivå og motiverte utøvere. Vi har som mål å lage en skolehverdag hvor toppidrettselever kan kombinere skole- og idrettssatsing.

Skolen har et bredt programfagstilbud med studieretningene:

• Språk- samfunnsfag og økonomi
  • Realfag.

Elevmiljøet ved Persbråten er inkluderende, og undersøkelser viser at elevene trives godt. Vi spesialiserer oss på å gi hver enkelt elev tett faglig oppfølging og veiledning.

Elin Stavrum, rektor