Vår profil

Elin i trappa

Persbråten videregående skole ligger på Hovseter like ved Hovseter T-banestasjon – 9 minutter fra Majorstua. Skolen holder til i et moderne skolebygg fra 2007 med et styrkerom, slyngerom og spinningrom. Skolen tilbyr studiespesialisering, studiespesialisering med toppidrett og idrettsfag. I tillegg har skolen en tilrettelagt avdeling med grupper innen hverdagsliv- og arbeidslivstrening.

Persbråten vgs har en idrettslig profil. Halvparten av våre 500 elever har enten toppidrett eller breddeidrett som fag. Vi samarbeider tett med lokale idrettsklubber. Skolen tilbyr et profesjonelt fagmiljø med høyt sportslig nivå og motiverte utøvere. Vi har som mål å lage en skolehverdag hvor toppidrettselever kan kombinere skole- og idrettssatsing. I tillegg bruker vi toppidrettstenkning for å få alle elever til å strekke seg og nå så langt de greier. Ikke alle kan bli toppidrettsutøver, men alle kan lære å tenke som en!

På Persbråten vgs møter du et inkluderende elevmiljø. Elevene trives, og du får tett faglig oppfølging og veiledning. Er du toppidrettselev, vil vi tilrettelegge for at du både kan gå på skole og satse på høyt nivå innenfor idretten din.