Toppidrett på Persbråten

Toppidrett, Idrett

Ønsker du et toppidrettstilbud ved Persbråten videregående skole, har du tre valgmuligheter hos oss.
Du kan søke:
· idrettsfag
· studiespesialisering med toppidrett
· ordinær studiespesialisering

Vi tilbyr toppidrett som programfag i Vg1, Vg2 og Vg3. Toppidrettselever får en tilpasset timeplan som innebærer at de kan trene om morgenen to ganger i uka. Toppidrettselevene går i egne klasser og skal oppleve en skole som ønsker å tilrettelegge for skole og idrett. Vi har nye og flotte idrettsfasiliteter med idrettshall, styrkerom, slyngerom og spinningrom.

Skolen har en tydelig samarbeidsavtale med Heming Alpint og Heming Tennis, langrennsklubber i nærområdet, Bandyforbundet og en rekke lokale idrettsklubber. Vi tilrettelegger også for en rekke individuelle idretter, og vi er i gang med å utvikle nye samarbeidsavtaler.

Skoleåret 2017/18 vil toppidrettstilbudet omfatte følgende idretter:

• Alpint
  • Langrenn
  • Fotball
  • Bandy
  • Utholdenhetsgruppen

Her kan du lese mer om søkningen til toppidrett.

For spørsmål om toppidrett på Persbråten vgs – ta kontakt med avdelingsleder for idrett oystein.brathen@ude.oslo.kommune.no