Revy

Persrevyen 2019

"Etisk norsk"

Persrevyen 2019 fikk terningkast 5 av Akersposten (se anmeldelsen her).
Fredrik Eckhoff skriver:» Medelever, søsken, foreldre, de koste seg stort på premieren på «Etisk norsk» denne lørdagskvelden. Akersposten velger å gi en solid femmer til årets utgave av Persrevyen. Det som absolutt trekker mest opp, er spillegleden, entusiasmen og de mest viltre innslagene, som Tobias' dickpic, Grys busstur og Isabels lett overdrevne omgang med antibac'en.»

Detaljer:
I dag består Norge av mange personligheter.
Noen vi liker og noen vi ikke liker.
Vi spør deg, hva liker du?
Hvordan er man riktig norsk?
Finnes det egentlig en fasit?

Vi inviterer til en forestilling der vi setter personlighetene til det norske folk på spill.
Hvordan vil DU at en typisk norsk person skal være?
Hva er etisk riktig, og hva er etisk feil?
Hva er egentlig Etisk Norsk?

"Hvor er Fu?"

Persrevyen 2018 fikk terningkast 6 av Akersposten (se anmeldelsen her) og av Aftenposten, Osloby fikk den 5. "Persrevyen er, kort oppsummert, to timer med sjarm og latterkuler. Noen sketsjer er nok til å få publikum, inkludert anmelderen. til å hyle av latter - og det blir ekstra imponerende av et lavt budsjett og smarte løsninger." skriver Anders Veberg i Aftenposten.

Lang revytradisjon

Persbråtenrevyen, også kalt Persrevyen, er en skolerevy som arrangeres på Persbråten videregående skole på Røa i Oslo. Revytradisjonen på skolen stammer fra 1960-tallet. Revyen har blant annet fostret komikernavn som Thomas Giertsen, Henrik Elvestad og Trond-Viggo Torgersen. Kjente navn som Espen Eckbo, Andreas Diesen, Øyvind Angeltveit, Trond Hansen, Øyvind Vogt og Atle Antonsen var instruktører ved Persrevyen.
Noen av de siste Persrevytitlene er "Det ordner seg" (2016), "Psyk - en vrangforestilling" (2015), "Debut" (2014), "Hjelp, vi er i revybransjen" (2013).