Revy

Persrevyen 20

"Dag én"

Persrevyen 2020 fikk terningkast 4 av både Akersposten  og Aftenposten. Se anmeldelsen til Akersposten her. Under overskriften «Pur og herlig skuespillerglede» skriver Fredrik Eckhoff: «Jevnlig er Lea (Ella) innom for å fortelle oss om hvordan det ligger an med hennes store énkvinnesprosjekt, å redde verden. Gjennom ulike innslag vil hun vise oss eksempler på hvordan menneskene sliter og lykkes mer eller mindre med å bygge seg opp igjen etter det store sammenbruddet.»

I Aftenposten skriver Per Christian Selmer-Anderssen blant annet: «Persrevyen 2020: Overraskende morsomme groviser. Persrevyen 2020 virker som at den er skrevet av en erigert penis. Resultatet blir en frekk – og tidvis morsom revy.»

"Etisk norsk"

Persrevyen 2019 fikk terningkast 5 av Akersposten (se anmeldelsen her).
Fredrik Eckhoff skriver:» Medelever, søsken, foreldre, de koste seg stort på premieren på «Etisk norsk» denne lørdagskvelden. Akersposten velger å gi en solid femmer til årets utgave av Persrevyen. Det som absolutt trekker mest opp, er spillegleden, entusiasmen og de mest viltre innslagene, som Tobias' dickpic, Grys busstur og Isabels lett overdrevne omgang med antibac'en.»

"Hvor er Fu?"

Persrevyen 2018 fikk terningkast 6 av Akersposten (se anmeldelsen her) og av Aftenposten, Osloby fikk den 5. "Persrevyen er, kort oppsummert, to timer med sjarm og latterkuler. Noen sketsjer er nok til å få publikum, inkludert anmelderen. til å hyle av latter - og det blir ekstra imponerende av et lavt budsjett og smarte løsninger." skriver Anders Veberg i Aftenposten.

Lang revytradisjon

Persbråtenrevyen, også kalt Persrevyen, er en skolerevy som arrangeres på Persbråten videregående skole på Røa i Oslo. Revytradisjonen på skolen stammer fra 1960-tallet. Revyen har blant annet fostret komikernavn som Thomas Giertsen, Henrik Elvestad og Trond-Viggo Torgersen. Kjente navn som Espen Eckbo, Andreas Diesen, Øyvind Angeltveit, Trond Hansen, Øyvind Vogt og Atle Antonsen var instruktører ved Persrevyen.
Noen av de siste Persrevytitlene er "Det ordner seg" (2016), "Psyk - en vrangforestilling" (2015), "Debut" (2014), "Hjelp, vi er i revybransjen" (2013).