Talentsenteret i realfag

Bitbot

Talentsenteret i realfag er et tilbud til elever på ungdomsskolen og på Vg1 og Vg2 på videregående. Det er for dem som trenger ekstra faglige utfordringer, som er spesielt ivrige etter å lære, og som kanskje kjeder seg fordi de raskt mestrer de oppgavene de får. Vi tar utgangspunkt i teoretiske realfag som matematikk, kjemi, fysikk og biologi, og integrerer de med teknologiutvikling, prototyping og praktisk bruk av teori. Talentsenterets deltakere vil i løpet av skoleåret jobbe i tverrsnittet av teoretisk realfag, praktisk ingeniørfag og kunst og design.

Så hvis du synes det virker spennende å lære om strøm ved å bygge egen forsterker eller lære om aerodynamikk ved å skyte opp egne modellraketter er dette plassen for deg.

Talentsenteret i realfag på Persbråten videregående skole ser etter elever!

For mer informasjon om hvordan du søker, klikk her.

Søknadsfrist: 23. april 2021.

Marte Petersen-Øverleir
marte.petersen-overleir@osloskolen.no