Talentsenteret i realfag

Bitbot
Talentsenteret i realfag er et tilbud til elever på ungdomsskolen og på Vg1 og Vg2 på videregående. Det er for dem som trenger ekstra faglige utfordringer, som er spesielt ivrige etter å lære, og som kanskje kjeder seg fordi de raskt mestrer de oppgavene de får. Vi tar utgangspunkt i teoretiske realfag som matematikk, kjemi, fysikk og biologi, og integrerer de med teknologiutvikling, prototyping og praktisk bruk av teori. Talentsenterets deltakere vil i løpet av skoleåret jobbe i tverrsnittet av teoretisk realfag, praktisk ingeniørfag og kunst og design.

Så hvis du synes det virker spennende å lære om strøm ved å bygge egen forsterker eller lære om aerodynamikk ved å skyte opp egne modellraketter er dette plassen for deg. Denne lille videosnutten er fra Oslo Vitensenter:

Talentsenteret i realfag på Persbråten videregående skole ser etter elever!
For mer informasjon om talentsenteret, klikk her.
Søknadsskjema for Persbråten-elever åpner: 11. oktober 2021.
Søknadsfrist: 22. oktober 2021.

Søknad

Søknadsskjemaet er åpent. For å søke må du fylle ut søknadsskjemaet under. Du må også be en realfagslærer om å fylle inn et lærerskjema for deg. Husk å være ute i god tid. Søknader som blir levert etter fristen vil ikke bli vurdert.

Lenke til søknadsskjema for elever. Søknadsfrist er 22. oktober 2021.

Marte Petersen-Øverleir
marte.petersen-overleir@osloskolen.no