Realfagsgruppe på Vg1

Realfag

Dette er et tilbud som er skreddersydd for deg som vet at du skal ta teoretisk matematikk (1T) og ønsker å velge programfagene fysikk, kjemi, biologi, IT eller matematikk på Vg2 og 3. Målet er at du skal få startet den realfaglige fordypningen allerede på Vg1 og få en smakebit av de programfagene du så kan velge mellom på Vg2 og 3.

De som ønsker realfaglig fordypning blir samlet i samme klasse og får en Eirikrealfagslærer som kontaktlærer. I naturfagsundervisningen vil det bli lagt til rette for at man får mulighet til å fordype seg innenfor områder man interesserer seg for og det vil bli lagt opp til tverrfaglig samarbeid med andre fag.

Gruppen vil dra på ekskursjoner og turer med realfaglig innhold.

Velger du realfagsgruppen vil Eirik bli kontaktlæreren og naturfagslæreren din og du vil også få timer med de andre programfagslærerne slik at du får en smakebit av det du kan velge på Vg2 og 3.

Vi ønsker alle som er interesserte i realfag velkomne til denne gruppen. Vi stiller ingen karakterkrav, men vil generelt anbefale at man har minst karakteren 4 i matematikk og naturfag fra ungdomsskolen. Det viktigste er likevel innsatsen du er villig til å legge ned, så om du er motivert for å jobbe med realfagene er det bare å ønske seg plass!

Hvis du kommer inn hos oss vil du i august motta et velkomstbrev med mer informasjon om hvordan du søker plass i gruppen.

Om du har andre spørsmål er det bare å ta kontakt med avdelingsleder i realfag:
Ane K. Aarre, ane.krogsaeter.aarre@ude.oslo.kommune.no