Korona og skolehverdagen - plan fram til jul

Illustrasjon

20.11.20: Ukeplan for uke 48-51

imagefuc7l.pngVideregående skole er nå på rødt nivå, noe som innebærer en del begrensninger i organiseringen av skolehverdagen. Vi vil følge ordinær timeplan, men elevene vil være delvis på skolen og delvis på digital hjemmeskole i ukene fremover. Elevene vil til enhver tid ha denne planen tilgjengelig i Teams, og er bedt om å holde seg oppdatert på Teams daglig. Denne heter Timeplan uke 48-51.
Det er laget noen hovedprinsipp for hvordan skolehverdagen gjennomføres på rødt nivå, og det er viktig at både elever og foresatte har gjort seg kjent med disse prinsippene. Se vedlagt fil: Hovedprinsipp for gjennomføring av timer på skolen ved RØDT nivå – til elever og foresatte.

All kommunikasjon er fortsatt primært via Teams. Dersom du som foresatt har behov for å komme i kontakt med faglærer eller kontaktlærer, finner du kontaktinformasjon på skolens hjemmeside.

Særskilt sårbare elever får fortsatt et tilbud om å jobbe fysisk på skolen i henhold til de enhver tid gjeldende smittevernsreglene. Ta kontakt med kontaktlærer dersom du har spørsmål til dette.

Vi ser frem til å få elevene tilbake på skolen, og vet at alle vil ta godt vare på hverandre slik at alle om fire uker kan ha en smittefri ferie med de man har rundt seg.

regjeringens sider kan du lese mer om informasjon til foreldre om barn og koronavirus.

06.11.20: Digital hjemmeskole 09.11 – 21.11 (Tilrettelagt avdeling følger vanlig timeplan etter gjeldende smittevernregler)

Med bakgrunn i smittesituasjonen i samfunnet og økende smitte ved skolen, vil elever ha digital hjemmeskole i perioden 09.11-21.11. Vi følger ordinær timeplan, og elevene må logge seg inn til den enkelte time for oppstart via videochat i Teams. Dette blir dagens innsjekk i faget, for å få godkjent oppmøte. Dersom eleven av ulike grunner (time til koronatest el) ikke kan møte opp til oppsatt tid, meldes det som vanlig fravær til faglærer før timen. Eleven finner oversikt over hva som skal gjøres i det enkelte fag på ITS. Det er viktig å følge progresjon i faget, slik at elevene også i denneperioden får vist sin kompetanse gjennom de vurderingene som er satt opp.

All kommunikasjon er primært via Teams. Dersom du som foresatt har behov for å komme i kontakt med faglærer eller kontaktlærer, finner du kontaktinformasjon på skolens hjemmeside.

Særskilt sårbare elever får et tilrettelagt tilbud ved skolen i henhold til de enhver tid gjeldende smittevernsreglene. Ta kontakt med kontaktlærer dersom du har spørsmål til dette.

Hvis du trenger å hente PC/ bøker i skapet ditt på skolen, kan du eller foresatte gjøre dette i dag før kl. 1500 eller i morgen kl. 1000-1200. Er du i karantene, må du få noen til å komme for deg, du kan ikke gjøre det selv. Da er det viktig at de vet hvilket skap du har og har nøkkel/ kode. Vi klipper ikke låser for andre enn deg på ditt skap.

Husk smittevernreglene! Gjør det for Oslo <3

05.11.20:

I morgen vil Oslo kommune komme med nye retningslinjer, og skolen vil sende ut informasjon om alternativ timeplan etter dette. Når skolen får smittetilfeller blant elever eller ansatte, vil den enkelte elev som ansees å være nærkontakt få direkte melding fra skolen samt bli oppringt fra smitteteamet i Vestre Aker. Det er viktig at man følger beskjeden fra smitteteamet om karantene og testing for å unngå å spre smitten videre.

Ta vare på hverandre, og hold avstand!