Innovasjonscamp

Innovasjonscampen ble åpnet av bydelsdirektør Elisabeth Vennevold. Hun var veldig spent på resultatet og ønsket elevene lykke til med oppdraget. Selve oppdraget fikk elevene presentert av Odd Grann:" Lag et produkt eller en tjeneste som gjør at 60+ alltid har noen å spørre, slik at dagliglivet kan bli enklere, tryggere og triveligere". Odd Grann ble i 2017 utnevnt til "Hederssenior" og er ellers kjent som  tidligere generalsekretær i Norges Røde Kors.
innovajonscamp
Hege Grande Fjellbirkeland fra Ungt Entrepenørskap holdt et interessant og informativt foredrag om "Hvordan pitche". Deretter fikk elevene framføre pitchene sine gruppevis. Juryen som besto av Arne Harald Foss, leder av Røa eldresenter, og Hege fra UE, hadde en utfordrende oppgave med å kåre den beste idéen, og pitchen som raskest fanget oppmerksomheten. Vi takker elevene, foredragsholderne og lærere for en strålende innsats og vi gratulerer elevene som vant, med seieren!
vinnere

Fra toppen: gruppen som hadde beste idè, bildet under: gruppen som hadde beste pitch.