Nå nærmer søknadsfristen seg: 1. mars

Søknadsfrist 1. mars

Dette tilbyr vi

Persbråten videregående skole tilbyr utdanningsprogrammene idrettsfag, studiespesialisering, studiespesialisering med toppidrett og en tilrettelagt avdeling med grupper innen arbeidslivstrening.

Studieretninger

• Studiespesialisering: 15 timer til valg på VG2 og VG3. Kan få spesiell studiekompetanse
  • Studiespesialisering med toppidrett: Satse på idretten sin samtidig som en har mulighet på spesiell studiekompetanse
  • Idrettsfag: Kan velge mellom toppidrett eller breddeidrett. Halvparten av karakterene på vitnemålet er idrettskarakterer – får generell studiekompetanse.

Vi satser spesielt på disse toppidrettene

• Alpint
  • Bandy
  • Basket
  • Langrenn og skiskyting
  • Fotball
  • E-sport
  • Toppidrett MIX - alle andre toppidretter

Skolen har en idrettslig profil

Halvparten av våre 500 elever har enten toppidrett eller breddeidrett. Skolen samarbeider tett med lokale idrettsklubber, bl.a. Heming, Persbråten basketballklubb, Ready, Røa og Ullern. Skolen tilbyr et profesjonelt fagmiljø med høyt sportslig nivå og motiverte utøvere. Skolen har som mål å lage en skolehverdag hvor elever på et høyt nivå skal kunne kombinere skole- og idrettssatsing. Vi spesialiserer oss på å gi hver enkelt tett oppfølging og veiledning.

På studiespesialisering har Persbråten videregående et bredt programfagstilbud. Skolen tilbyr realfag som kreves for å få både generell og spesiell studiekompetanse. Vi tilbyr forsering i matematikk for elever på alle studieretninger. Persbråten videregående satser på karriereveiledning, og har et tett samarbeid med Rotary.

Elevmiljøet ved Persbråten er inkluderende, og resultat fra Elevundersøkelsen viser at elevene trives godt. Skoleåret fylles med ulike arrangement, og årlige høydepunkt er aktivitetsdagene, julecupen, aksjonsdagen, Persbråten skistafett og ikke minst Persrevyen.

Har du spørsmål?

Ta kontakt, så svarer vi deg så raskt vi har anledning.